Ara és, o ha estat,
temps de matances, el clima enguany ha fet que es retardessin i encara a molts
de pobles es fan. Un reportatge aparegut al “Diario de Mallorca” me recordà de
les fotografies que vaig fer d’unes matances fa dos anys i que sempre me feia
ganes mostrar al bloc, avui vos enseny algunes imatges ...M’ha costat molt
elegir-les, n’hi ha tantes, a més, n’hi
ha que podrien ferir sensibilitats... no les pos..., però la plàstica de les
imatges que es veuen duran les feines, els diàlegs, els menjars, ...són engrescadors.
3 comentaris:
El reportaje está muy bien. Pero después de presentar al protagonista en la primera foto, la verdad es que parecía un buen tipo ... da pena sacrificarlo, ¿no merecía un indulto?. Después de todo el tofu dicen que es saníiiisimo :-))
Fantàstica entrada, com sempre, i això de posar fotos que fa dos anys que tens fetes és ser un tipo amb recursos! je je je. Gran reportatge, esperaré les següents parts amb ánsia, segur que tornaran a ser magnifiques.
aquí et deix un enllaç d'un altra reportatge de matances: http://santiagostankovic.com/reportaje/sobrasada-y-butifarrn
el que crida més l'atenció és les costums pròpies de cada casa i els diferents processos per arribar a un mateix producte.
Salut Miquel
Muy buen reportaje, ¡cuántos recuerdos me han traido tus fotos! aparte de como de costumbre estar tan bien hechas ya sabes que este tema lo conozco bien.
Un fuerte abrazo
Publica un comentari a l'entrada