1 Kg de farina
250 g de saïm
Una tassa de cafè plena d’oli
2 vermells d’ou
Una mica de llevat de forn dissolt en un tassó d’aigua
El farcit pot esser de carn (xot, carn magra, xua i sobrassada), de carn amb verdura (pèsols, carxofa, sofrit) i de peix amb verdura.
Bon profit!!!
2 comentaris:
Nyam, nyam, nyam!
Quina meravella disfrutar menjant i al mateix temps defensar la cultura gastronòmica centenària de la terra.
Et felicito fraternalment.
Perquè la gastronomia és, en el fons, la nostra pàtria més íntima, la de la mare i la de l'àvia, la dels naixements, els casaments, les festes, les morts...en definitva el cicle de la vida. El nostre pas efímera per la vida i per lal terra estimada.
Claro, muy importante explicar la parte gastronómica de cualquier fiesta popular. Es algo social, no se puede separar ... y lo has contado bien ... seguro que también has catado ¿eh? ;-D Rosana
Publica un comentari a l'entrada