Seguint les festes d’aquests dies avui toca la revetla de Sant Sebastià a Palma. A ciutat també saben torrar i fer bulla al carrer, aquí vos present la prova:
Pd: També vos pas la recepta de la coca d’Artà de na Catalina Ginard:
1 Kg de farina, 2 unces de llevadura, 4 ous, 250 g de saïm, 300 g de sucre, 200 g de patata bullida, ½ tassó d’aigua de bullir la patata. Es pasta el vespre i tova fins l’endemà dematí. Es posa a una llauna amb oli i es torna a fer tovar 3 ó 4 hores, després s’hi posen les tallades de llangonissa pel damunt i al forn ben fort primer i després a 150º.
1 comentari:
La foto del "pinxo" es tota una filosofia.
Per aquí es fan coques semblants però has d'anar a pobles petits, ja que llastimosament el llenguatge culinari s'està perdent a la gent jove. No se n'adonen que la gastronomia és par del llenguatge, de l'entorn, de la infància , pàtria de tots.
Publica un comentari a l'entrada