dimarts, 5 de juliol del 2011

Corpus

A la processó del Corpus de Palma es recuperarem velles tradicions que feia temps que no es veien, com la baixada de banderes en honor al Santíssim, estic totalment d’acord amb l’article d’en José Jaume al Diario de Mallorca, rebutjant aquest fet. A més, se sentien frases com “Mallorca cree” en boca d’alguna persona participant a la processó, en to de “revenja”.Aquest fet me recorda la mania de molts polítics i no polítics de generalitzar quan parlen: “el pueblo pide”, “se ha votado el cambio”, i altres frases. Vull recordar que a Palma (majoria absoluta del PP) només l’han votat el 25’85% de la població amb dret a vot (48’11% de vots), i l’any 2007 (el PP en l’oposició) el 24’35 % (46’05% de vots). Al Parlament (també esbromadora majoria absoluta del PP) aquest any un 27’35% de la població amb dret a votar (46’37% de vots) i l’any 2007 (el PP a l’oposició) el 27’72 % (46’02% de vots)*. És lògica la llei D'Hondt utilitzada actualment?

Amb això el que vull demanar és que quan parlin, parlin per ells i no per mi, que deixin de generalitzar, i més amb aquests percentatges. És indignant!!!

Aquí teniu algunes imatges de la processó:


*Dades obtingudes a la pàgina dels resultats de les eleccions del diari “El Pais”

4 comentaris:

Juan A. Lemos Hoffen ha dit...

Hola, Miquel:

Totalmente de acuerdo contigo. Cada vez que alguien me dice que lo que nos gobierna es lo que hemos elegido no puedo dejar de estremecerme. Listas cerradas, partidos sin democracia interna, imputados y corruptos en las listas y, para teminar, una ley electoral que prima el bichoricismo.
A mi no me engañan, y por lo que veo últimamente cada vez a menos gente.

Un abrazo.

Anònim ha dit...

Jo també estic totalment d'acord amb l'article d'en J.Jaume, ens ve un temp molt trist i crec que aquest consitori serà el pitjor de tots el del PP que hem tengut fins ara. Però el poble ho vol així.Es tracta de gent jove i tenen les idees més "carques" que els anteriors.

Osselin ha dit...

Balears és una festa!

Osselin ha dit...

P.D :M'estimo més no dir la meva opinió del PP.