dimarts, 21 de juny del 2011

PALMAPHOTO 2011

Ja ha passat PalmaPhoto 2011, però encara es poden anar a veure les exposicions, tal vegada millor que el mateix dijous. L’estrella del vespre va ser n' Steve McCurry al Casal Solleric, val la pena anar-hi amb tranquil·litat, les fotos són espectaculars, més del que em pensava. Vaig aprofitar per què me firmés un dels llibres que tenc. Aconseguir un catàleg de l’exposició una tasca impossible.  





Altres exposicions del vespre, la de na Mar Agüera Lliñàs, professora de plàstica d’un institut de secundària, a la galeria Ferran Cano, una sèrie molt interessant.


Un altra exposició que me va pareixer força interessant fou la d’en Gori Vicens, fotografies de desfilades Gay a Nova York, Londres, San Francisco,...a la Galeria Fran Reus.


En definitiva, encara queden exposicions per anar a veure, la d’en Luis Gispert a la Sala Pelaires o la de n'Alessandro Marinelli a La Galeria d’art Gabriel Vanrell. També interessant la projecció de VISIONARIS’11 al Born: Dani Cardona, Vicente Paredes, Lucas Foglia i José Manuel Navia.



Si voleu més comentaris de la nit podeu visitar el bloc d’en Mayolicus.

3 comentaris:

Osselin ha dit...

Ets un privilegiat.

Cata Loshuertos ha dit...

Wow! amb foto inclosa! Per cert, qui és el personatge que està devora d'en Miquel??? (jeje, cuand un és popular, ho és de verees)
Salut

Mayolicus ha dit...

Impresionant! Tens un dò de ser als llocs més oportuns i d'aconseguir coses que la gent normal no ho sol fer (t'ho curres!). M'ha agradat molt l'escrit del bloc i les fotos.
He de fer una ruta de les expos entre setmana un capvespre o dos... el teu bloc me servirà d'inici.

Salut Miquel. Ja fris de veure les teves fotos del correfocs de Sant Joan. I gràcies per l'emprenyo que et vaig mandar, je je je!