dilluns, 27 de juny del 2011

Nit de Sant Joan

Entre Formentera i Formentera un poc de foc. Com l’any passat, en la revetlla de Sant Joan no podia faltar el correfoc al Parc de la Mar. Aquest any a càrrec de Myotragus amb els dimonis de la Cova des Fossar de Sineu i els de Santa Maria, magnífics i espectaculars, els hi costarà superar-se, han posat el límit molt alt !!!

En quant a les fotografies he de dir que ja no sé què fer, voldria ser diferent als altres (hi havia molta càmera, aficionats i no tan aficionats), no repetir tòpics, sortir del que he fet als altres correfocs i hem costa. Per començar vos present algunes imatges captades abans del correfoc, els preparatius.

Nota aclaratoria de dilluns horabaixa:

Reconec que algunes vegades se m’escapa qui són els organitzadors dels correfocs o les colles participants, és per això que vull puntualitzar el comentari del correfoc de la nit de Sant Joan amb el que m’ha enviat en Macià dels dimonis de Sineu: “la nit de foc va ser organitzada pels dimonis de Sineu que aquest cop formaren part d'allò efímer que és Myotragus, supervisats per Miquel Fullana i amb la col·laboració de Factoria i alguns dimonis ex-Iguana i que han fet moltes nits de foc i espectacles Myotragus (que al cap i a la fi només és un nom).”

Moltes gràcies pels aclariments.












10 comentaris:

massay ha dit...

impresionant miquel.
has fuit completament dels tòpics del correfocs..un making of i en blanc i negre!molt ben executat.
l'enhorabona!

Tonya ha dit...

En sa meva humil opinió, són una passada!

Cata Loshuertos ha dit...

Ja es veu la pràctica que tens amb els dimonis ... com diu en Massay has fuit dels tòpics, m'agrada

Mayolicus ha dit...

Miquel! Ets un crack.

Ets capaç de treure l'esència del moment i no tan sols limitar-te a tirar fotos. Una colecció impressionant i lo millor de tot es que encara en queden per mostrar amb el foc! Ets un mestre i tens bò amb el dimoni... que vols més? je je je!

Salut Miquel!

Potti ha dit...

Catxis ninet. Son garrit aquest retrats. Una manera diferent de veure tot això. :-)

Macjorder ha dit...

Molt bones! Ni me vaig enterar de la foto.
Caronte

Osselin ha dit...

Us admiro als balèarics per com manteniu la vostra riquesa antropològica.
Salutacions.

mariano ha dit...

ja t`han dit el que et volia comentar

Miquel ha dit...

Moltes gràcies a tots i totes, això anima a seguir.

Rosana ha dit...

Qué buenos retratos y qué acertado me parece el ByN!! Además es novedoso porque estamos acostumbrados a ver los dimonis en acción.