dimecres, 26 de desembre del 2012

Exposició


Ja vos puc explicar el projecte, aquests dies l’hem concretat. El museu Regional d’Artà m’ha proposat fer una exposició per les festes de Sant Antoni. Tendré la oportunitat d’exposar una selecció de fotografies meves d’aquestes festes fetes  a Artà.

És una exposició que me fa molta il·lusió, ja sabeu, molts de voltros, la meva curolla amb els dimonis i en particular amb els d’Artà, dons, he fet una tria, que m’ha costat molt, dels moments més representatius de la Festa, des de la xocolatada prèvia a l’acapte fins la lectura de l’argument, passant per les completes, els foguerons, la cavalcada i les beneïdes, l’ofici Major .... a on els grans protagonistes són els dos dimonis, però no hi falta ni Sant Antoni, ni l’Obreria, n’hi molt manco el poble.

Pens que serà una exposició documentalista, però al mateix temps amb un cert caire artístic, no sé, ja veurem el que sortirà, però la tria ja està feta i les imatges ja són a imprimir.

La inauguració serà el dilluns, 7 de gener a les 20 hores, i estarà oberta fins a mitjans de febrer. Per a mi ha estat una gran satisfacció que hagin pensat amb mi, tant el Museu com l’Obreria, per a fer aquesta exposició, des d’aquí el meu agraïment. Hi estau tots convidats!!!
 
 

5 comentaris:

Cata Loshuertos ha dit...

Enhorabona Miquel!!!
Me'n alegro moltíssim de que t'hagin convidat per fer la exposició de dimonis. En particular, els d'Artà i Capdepera tenen un altre caire, pareixen que no estan fets amb la mateixa fornada. No se si podré anar el dia 7, però segur que trobaré una estoneta per anar-hi.
Salut

Juan A. Lemos Hoffen ha dit...

Enhorabuena, MIquel. El día siete no se si podremos, pero en cuanto tengamos una excusa subimos a verla.

mariano ha dit...

Molt bé Miquel!!! (per no repetir enhorabona ;-)).
Saps que està d'enfora això. Però segur que hi pegam un bot. Per el que vist, jo crec que la gent d'Artà quedar embalaida de veurer-la. Un catàleg electrònic estaria bé per la web de l'Ajuntament.

Rosana ha dit...

Enhorabuena, qué ilusión!! Iremos a verla encantados :D

Joan ha dit...

Enhorabona! Ho vaig veure ahir pel diari. Esper que vagi molt i molt bé!!!