diumenge, 9 d’octubre del 2011

Nova exposició

Dissabte vaig tenir l’ocasió d’assistir a la projecció, exposició i lliurement de premis dels concursos internacionals organitzats pel “Grup Fotogràfic Digital de les Illes Balears”, per la “Federació Andorrana de Fotografia” i pel “Col·lectiu Fotogràfic F/22”. La qualitat de les fotografies presentades és altíssima comptant amb la participació d’artistes de tot el món. Una trobada de gent coneguda del món de la fotografia i un encontre molt especial per mi amb n'Andreu Negre. Quan jo tenia devers 13 anys anava a veure les seves projeccions, i les d'altres autors, al “Club Vincens” a la plaça d’Espanya. Era per a mi un dels fotògrafs mallorquins de referència, abans i ara. L’exposició romandrà oberta a La Misericòrdia.







2 comentaris:

Rosana ha dit...

Ya estoy de vuelta con un poquito de bajón .... pero es genial, veo que nos tienes preparados un montón de estímulos para empezar ... tengo muchas expos atrasadas que aún puedo ir a ver ... ¿sabes qué?...¡¡¡no puedo perder es tiempo con depres!!! ja,ja...un saludo

Mayolicus ha dit...

Bones,

Noltros dissabte dematí baixàrem a ciutat i voliem aprofitar per veure alguna d'aquestes exposicions que comentes però el resultat va ser farest. De 4 programades només en poguerem visitar 1, la de la fundació Barceló (que ens va agrada molt).

El dissabte dematí es un mal dia per anar a veure res. Deu ser que si no ets de Ciutat no volen que les vegis ;) je je je.

Salut!