diumenge, 18 de setembre del 2011

Exposició de dimonis de foc

Com ja vaig comentar, el divendres inaugurarem l’exposició f6 6,6s a l’ hotel Son Cleda de Sineu. L’acte fou ambientat per un grapat de  dimonis de sa Cova des Fossar que feren de les seves amb el públic assistent, des d’aquí els hi vull donar el meu agraïment i destacar la seva professionalitat.
Va ser un horabaixa-vespre molt agradable que acabà amb un bon sopar. Esper que no sigui la darrera exposició del Col·lectiu “Filtre Cremat” que per cert, pels qui no ens coneixen a tots, està format per: Arnau “Moreno", Guillem Mayol “Mayolicus”, José J. Luna “Potti” , Guillermo Félix, Macià “massay”, Rafel “ferrety”, Catina Carbonell, Miquel “dimúnió” i en Miquel Riutort.




3 comentaris:

Mayolicus ha dit...

Bones Miquel,
Per mi va ser una experiència molt bona i molt gratificant. Que 9 malalts de fotos i foc poguessin mostrar una miqueta la seva afició i el que en son capaços de veure a través del visor.
Unes imatges que moltes vegades no capta el públic per la distància, per que està pendent del foc o simplement, no te l'ull fotogràfic.
Crec que entre tots, mostrarem unes fotos molt visuals i guapes que fascinaren a més d'un.

Esperem que no sigui el darrer projecte que facem i que seguiguem cremant filtres.

Salut!

Rosana ha dit...

No me extraña que te hayas enganchado con las fotos de dimonis ... qué buenos momentos!!!

Elena Durán ha dit...

"Els dimonis" tienen muchas posibilidades fotográficas y para aficionadas como yo, ¡¡todo un reto pendiente!! Tiene las dificultades que nos encontramos a veces para captar una buena foto: el movimiento y la luz!!

Para este año próximo, me mezclaré por "els correfocs" haber cómo se me da...

Saludos!!