divendres, 19 d’agost del 2011

VIII MUCADA

Vaig assistir a una festa estrambòtica, divertida, original, increïble, creativa, participativa, .... vaig assistir a la Mucada de Sineu. És difícil de creure i de descriure (si ha d'anar), un grup de joves són els organitzadors i amb el pressupost de la venta de les camisetes organitzen tota una festa, tot el dia i, a més, guanyen per fer un donatiu a una ONG. Per saber de que va aquesta festa i veure més imatges podeu visitar els diferents blocs d’en Macià, en Guillem i en Potti. Jo, únicament vos deix amb una petita mostra d’imatges (m’ha costat molt fer l’elecció)












 

4 comentaris:

Mayolicus ha dit...

Fantàstiques les fotos i la festa... sense paraules, me supos que l'any que vé repetiràs. Aquesta vegada amb la camiseta mucal. no?

Gràcies per les referències.

Miquel ha dit...

Això esper, però com dius, amb la camiseta mucal. Moltes gràcies pels comentaris.

massay ha dit...

una altre vegada me trec el capell amic i mestre miquel,i aquesta vegada me toca més a dins,com a sineuer i una mica organitzador ,una altre vegada mostrant de la manera més senzilla i magistral la festa,el sentiment i fotre! la mucada!
esper que l'any que vé tornis,no passis pena que el kit mucaire ja m'encuidaré jo que no te manqui(homeee)

Rosana ha dit...

Guaauu!!! La que se montó en Sineu, menos mal que va acompañada de vuestro genial reportage porque aunque te lo cuenten nunca te podrías imaginar este desmadre tan divertido