dimarts, 26 d’abril de 2011

Rubiols

Entre processó i processó també hi ha temps per fer rubiols i panades, avui toquen el rubiols:

La recepta de la pasta, per si la voleu, és:

½ Kg de farina
50 g de sucre
50 g de saïm
½ tassa de suc de taronja
2 vermells d’ou
1 ou sencer
Un poc de pelladura de llimona rallada

El farcit pot ser de cabell d’àngel, brossat, confitura, crema, inclús hi ha gent que hi posa “Nocilla”.














4 comentaris:

Joan González ha dit...

UMMMMMMMMMMMM...TENEN BONA PINTA...

FOTOG...A TOPE

SALUT
JOAN

massay ha dit...

i no m'en saberes dur un?

Josep Fábrega Agea ha dit...

Ai! Que poc em convé tot això ;)

Cata Loshuertos ha dit...

ja veig que de bé et cuides!!!
Enguany m'he perdut aquesta tradició culinaria, a fora no n'hi ha d'aquests dolços tan rebons.