dimarts, 1 de febrer del 2011

Descuberta de bloc

Navegant per blocs fotogràfics n’he trobat un amb temàtica molt interessant (avui parla de la psicologia del color), a part, coincideix molt amb les seves “filosofades” i comentaris. El bloc és d’en Josep Fàbrega i Agea. He decidit incorporar-lo als meu llistat de blocs que seguesc. De la mateixa manera h e llevat algun bloc que no s’ha actualitzat des de fa tres mesos, crec que un bon bloc s’ha d’actualitzar sovint, no dic cada dia, però no un cop cada dos o tres mesos.

Cercant per fotos de fa uns anys he trobat aquestes dues d’una amiga pintora, Carmen Cañadas, que li faig fer al seu estudi. En aquells moments me vaig decidir per aquesta tonalitat.




4 comentaris:

Osselin ha dit...

Benvolgut Miquel,

M'honora estar al teu bloc i llegir aquest registre baleàric que tant m'agrada.
Es nota que estimes la terra, el país.
M'han agradat molt les fotos de la boira i també les fotos "descregudes" dels dimonis i les fotos de festa.
Seny i rauxa, dos trets identitaris banyats per la inigualable llum de la Mediterrània que a tots ens embolcalla des de temps immemorials.
Rep una salutació afectuosa. T'afegeixo al meu bloc.

Arnau Amengual "Moreno" ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Arnau Amengual "Moreno" ha dit...

L'aniré seguint Miquel, per cert, la segona fotografia m'encanta.
Salut i fins aviat!

Miquel ha dit...

Josep, moltes gràcies pels teus comentaris. és un honor per a mi, el que me dius den Capa ...Miraré de trobar obra den Eugeni Forcano, que no el conec. També miraré de trobar el llibre de Vidal de Menorca (fotogràficament no hi ha rivalitat, al manco per part meva. Repeteix, moltes gràcies pels comentaris i per la teva inclusió al teu bloc. Moltes salutacions i fins aviat!!